AAIK U2 - Horndals IF 0-1 (0-1)

SERIESEGER 2014!!!!!!

Med en match kvar på säsongen har vi redan säkrat serieseger i Division 7 Södra!
Kommer alltså att spela division 6 nästa år!!!

Märktes att det var en viktig match då det var lite nervöst överlag, speciellt i första halvlek.
Vi går dock till halvtidsvila med 0-1 efter att återigen Peter Krantz varit framme. Som vanligt efter en djupledslöpning efter ett fint pass av Johan Albertsson.

I andra halvlek fokuserar vi på att vi iallafall gör jobbet, viket var vinstmelodin idag.
Avesta hade överlag svårt att komma fram till vårt straffområde. Det var endast i slutminutrarna av matchen som de skapade ett par grötiga chanser, men vi lyckas hålla undan.

Härligt kämpat i år "gubbar"! Nu återstår sista matchen mot Näs på fredag som vi också ska vinna, trots att det placeringsmässigt inte spelar ngn roll för vår del!